gerolf.vandeperre@gmail.com
Bibliografie
Le grand Meaulnes revisited, 2016, Uitgeverij Snoeck
Spiegel-­‐beeldessay, 2015, speciaalnummer van Kunsttijdschrift Vlaanderen 
Gewonde stad, 2014,uitgeverij Bezige Bij Antwerpen
Dichter in de massa, 2010, uitgeverij Atlas 
Het graf van de keizer/The emperor’s tomb, 2008, uitgeverij Bries 
Huishulp, 2007, uitgeverij Oogachtend 
Steenstof, 2003, uitgeverij Oogachtend
Domweg dapper, 2003, speciaalnummer van het trage vuur, tijdschrift voor Chinese literatuur.

Recente solotentoonstellingen
4de-wandschappen/4th Wall Paintings, 2018, Romaanse Poort, Expo Leuven 
Gerolf van de Perre, dichter bij een eeuw geleden, 2016, Oud stadhuis, Ninove 
Gerolf Van de Perre, Meaulnes, 2016, Kasteel van Gaasbeek
Spiegel-­‐beeldessay, 2015, Gent, Sint-­‐Niklaaskerk
Gewonde stad, 2014, Leuven, Universiteitsbibliotheek
Spiegels keren licht om, 2014, Puurs, bibliotheek en cultureel centrum
Spiegels keren licht om, 2013, Hasselt cultureel centrum
De sporen en de massa, 2012, Meigem kunstengalerij d'Apostrophe
Dichter in de massa, 2011, Watou, Kunstenfestival
Bekroning
VPRO-­‐debuutprijs voor Steenstof, 2003, met tentoonstelling in Haarlem
Back to Top